Philips PerfectCare Compact GC7846/80 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips GC7846/80. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips PerfectCare Compact GC7846/80.

Specificaties Philips PerfectCare Compact GC7846/80

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC7846/80

Omschrijving van de Philips PerfectCare Compact GC7846/80

Met de Philips PerfectCare Compact GC7846/80 haal je een compacte stoomgenerator in huis die je gemakkelijk opbergt. De stoomgeneratoren uit de PerfectCare Compact lijn zijn namelijk iets kleiner dan de meeste stoomgeneratoren, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met beperkte opbergruimte. Maar maak je geen zorgen, het compacte formaat heeft geen invloed op de kracht van het strijkijzer. Met een indrukwekkende stoomdruk van 6,5 bar en een krachtige stoomstoot van 400 gram per minuut werk je moeiteloos een hele stapel was weg. Dankzij de geavanceerde optimalTemp-Technologie hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van de juiste temperatuur en stoominstellingen. Deze technologie regelt dit namelijk automatisch voor je, waardoor je altijd met de juiste instellingen strijkt zonder risico op brandplekken als je het strijkijzer per ongeluk op zijn zool laat staan. Daarnaast is de Philips PerfectCare Compact GC7846/80 ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat heeft een groot waterreservoir van 1,5 liter, wat betekent dat je langer kunt strijken zonder bij te vullen. Bovendien is het strijkijzer licht van gewicht en ligt het comfortabel in de hand, waardoor je moeiteloos alle kledingstukken kunt strijken. Met deze stoomgenerator wordt strijken een snelle en efficiënte klus, zodat je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 400 gram per minuut maakt snel komaf met hardnekkige kreukels. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit als je hem even niet gebruikt. De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel na elkaar kunt strijken.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik is het niet mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, daarom moet je tijdelijk de strijkklus onderbreken. Let op: een stoomgenerator past niet op een normaal strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips PerfectCare Compact GC7846/80

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips PerfectCare Compact GC7846/80 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips PerfectCare Compact GC7846/80. 

De review over Philips PerfectCare Compact GC7846/80 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals