Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20

Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips GC6840/20. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20.

Specificaties Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC6840/20

Omschrijving van de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20

Met de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 kun je moeiteloos zelfs de dikste stoffen gladstrijken. Dit compacte stoomstrijkijzer is gemakkelijk op te bergen na gebruik, zonder concessies te doen aan de kracht van de generator. Met een stoomdruk van 6 bar en een indrukwekkende stroomstoot van 360 gram per minuut, kun je in een oogwenk een hele stapel was kreukvrij maken. Bovendien kun je het strijkijzer verticaal gebruiken om hangende kleding of gordijnen op te frissen. Een van de meest indrukwekkende functies van de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 is de OptimalTemp technologie. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat de stoomgenerator automatisch de perfecte temperatuur en stoominstelling kiest, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het instellen van de juiste parameters. Dit voorkomt niet alleen onnodige inspanning, maar ook brandplekken op je kleding. Met dit stoomstrijkijzer wordt strijken een moeiteloze en plezierige taak. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de kracht en efficiëntie van de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 en geniet van perfect gestreken kleding zonder gedoe.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 360 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreuken. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. Stoom komt zelfs uit de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik is het mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, maar je moet even wachten totdat het water weer is opgewarmd. Let op: Een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20. 

De review over Philips PerfectCare Compact Essential GC6840/20 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals