Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Philips HU4803/01

Philips HU4803/01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips HU4803/01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips HU4803/01.

Specificaties Philips HU4803/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

HU4803/01

Omschrijving van de Philips HU4803/01

Met de Philips HU4803/01 ben je altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in huis dankzij de ingebouwde hygrometer. Deze bevochtiger zorgt ervoor dat de lucht in een ruimte tot maximaal 25 vierkante meter optimaal bevochtigd wordt. Het innovatieve ontwerp stuurt de lucht langs een speciaal bevochtigingsfilter in het waterreservoir, waardoor de luchtvochtigheid in balans blijft. Je kunt kiezen uit 3 snelheidsstanden om de lucht te bevochtigen. Bijvoorbeeld, kies voor de laagste stand als de bevochtiger in de slaapkamer staat en voor de hoogste stand als de luchtvochtigheid onder de 40 procent komt. Wanneer het waterreservoir leeg is, schakelt het apparaat automatisch uit en gaat er een rood indicatielampje branden. Het reservoir kan eenvoudig worden bijgevuld onder de kraan. Om te zorgen voor een optimale werking van de Philips HU4803/01, is het belangrijk om het bevochtigingsfilter wekelijks te reinigen en minimaal één keer per jaar te vervangen. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd kunt genieten van een gezonde en comfortabele luchtvochtigheid in huis. Upgrade je leefomgeving met deze hoogwaardige bevochtiger van Philips!

Pluspunten
  • Dit toestel heeft een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Je kunt deze bevochtiger zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen, want hij heeft een nachtmodus. Het waterreservoir is afneembaar en je kunt het makkelijk bijvullen onder de kraan.

Minpunten
  • Om de luchtbevochtiger optimaal te benutten, moet je het bevochtigingsfilter minstens één keer per jaar vervangen. Met deze luchtbevochtiger verspreid je geen aangename geur in de kamer, omdat hij niet geschikt is voor geurolie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips HU4803/01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips HU4803/01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips HU4803/01. 

De review over Philips HU4803/01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.