Search
Close this search box.
  1. Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus

Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips GC7923/20. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus.

Specificaties Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC7923/20

Omschrijving van de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus

Met de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus is het strijken van verschillende soorten stoffen achter elkaar geen enkel probleem. Deze compacte stoomgenerator is voorzien van een ruim waterreservoir van maar liefst 1,5 liter, waardoor je langdurig kunt strijken zonder tussentijds bij te vullen. En het beste van alles is dat dit niet betekent dat het strijken uren hoeft te duren. Dankzij de krachtige stoomstoot van 440 gram per minuut en de automatische temperatuurinstelling, ben je razendsnel door die grote berg wasgoed heen. Heb je wat extra tijd over? Gebruik het strijkijzer dan om verticaal te stomen en zo moeiteloos je gordijnen op te frissen. Met de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus wordt strijken een stuk eenvoudiger en efficiënter. Dankzij het grote waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen en met de krachtige stoomstoot en automatische temperatuurinstelling kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos gladstrijken. Kortom, met deze compacte stoomgenerator wordt strijken een fluitje van een cent en houd je meer tijd over voor andere leuke dingen.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6,5 bar kun je gemakkelijk door die berg wasgoed heen vliegen. De stoomstoot van 440 gram per minuut maakt snel een einde aan hardnekkige kreukels. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je eenvoudig onder de kraan kunt afspoelen.

Minpunten
  • Tijdens het strijken is het niet mogelijk om het strijkijzer rechtop te zetten op de achterkant. Let op: een stoomgenerator past niet op een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus. 

De review over Philips GC7923/20 PerfectCare Compact Plus is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals