Philips GC362/80 Steam & Go Plus Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips GC362/80. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips GC362/80 Steam & Go Plus.

Specificaties Philips GC362/80 Steam & Go Plus

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC362/80

Omschrijving van de Philips GC362/80 Steam & Go Plus

Met de Philips GC362/80 Steam & Go Plus maak je gemakkelijk en veilig je kleding kreukvrij. Deze handstomer is perfect voor het snel bijwerken van je overhemd of jurkje, zonder je hand per ongeluk te branden. Dankzij de handschoen die je om je vrije hand doet, kun je het kledingstuk veilig vastpakken zonder je vingers aan de hete stoom te verbranden. Met de GC362/80 kun je ook lichte kreukels uit een pantalon verwijderen door horizontaal te stomen. Deze handige kledingstomer is al binnen 45 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Na gebruik kun je de stoomapparaat eenvoudig opbergen in de bijgeleverde opbergtas. Wat deze kledingstomer nog beter maakt, is dat het stoom produceert met een temperatuur rond de 100 graden Celsius. Hierdoor worden de meeste bacteriën gedood, waardoor je kleding tijdens het stomen ook meteen wordt gedesinfecteerd. Met de Philips GC362/80 Steam & Go Plus zorg je niet alleen voor kreukvrije kleding, maar ook voor een hygiënische en frisse uitstraling.

Pluspunten
  • De handschoen beschermt jouw hand tegen de hete stoom, zodat je jezelf niet per ongeluk verbrandt. Je kunt de handstomer gemakkelijk meenemen in de opbergtas die erbij zit. Met de bijgeleverde borstel kan de stoom ook moeiteloos door dikkere stoffen, zoals bijvoorbeeld je winterjas, gaan.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een vrij lage stoomuitstoot, waardoor ze geen vervanging zijn voor een strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips GC362/80 Steam & Go Plus

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips GC362/80 Steam & Go Plus tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips GC362/80 Steam & Go Plus. 

De review over Philips GC362/80 Steam & Go Plus is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals