Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips FC9745/09 PowerPro Expert

Philips FC9745/09 PowerPro Expert Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips FC9745/09. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips FC9745/09 PowerPro Expert.

Specificaties Philips FC9745/09 PowerPro Expert

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC9745/09

Omschrijving van de Philips FC9745/09 PowerPro Expert

De Philips FC9745/09 PowerPro Expert is een innovatieve en energiezuinige stofzuiger die perfect is voor elke schoonmaaksituatie. Met zijn diverse opzetborstels kun je moeiteloos verschillende vloertypen reinigen. Of je nu delicate, houten vloeren hebt of laagpolig tapijt, deze stofzuiger heeft de ideale opzetborstel voor jou. Met de parketborstel kun je veilig en effectief je kwetsbare houten vloeren schoonmaken, terwijl de tapijtborstel perfect is voor het reinigen van laagpolig tapijt. Maar wat als je zowel een harde vloer als tapijt hebt en geen zin hebt om steeds van opzetborstel te wisselen? Geen probleem! De TriActive+ combizuigmond biedt de oplossing. Met deze handige opzetborstel kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende vloertypen, zonder de opzetborstel te hoeven verwisselen. De Philips FC9745/09 PowerPro Expert is ook ideaal voor huishoudens met huisdieren. Met de speciale turboborstel kun je moeiteloos dierenharen verwijderen, zelfs van hoogpolig tapijt of grove vloerkleden. Daarnaast zorgt de PowerCyclone 8-technologie voor een ongeëvenaarde zuigkracht en een indrukwekkende stofopname van 99,9%. Met deze krachtige zakloze stofzuiger ben je verzekerd van een grondige reiniging van elke ruimte in huis. Kortom, als je op zoek.

Pluspunten
  • De speciale tapijtborstel reinigt tapijt en vloerkleden grondig tot in de vezels. De parketborstel is ontworpen voor delicate vloeren en de turboborstel verwijdert zelfs dierenharen moeiteloos, zelfs uit tapijt. De TriActive+ combiborstel is krachtiger dan de standaard combiborstel van Philips.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert relatief veel lawaai met een geluidsniveau van 75 decibel. Deze stofzuiger is relatief zwaar met een gewicht van 5,5 kilo.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips FC9745/09 PowerPro Expert

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips FC9745/09 PowerPro Expert tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips FC9745/09 PowerPro Expert. 

De review over Philips FC9745/09 PowerPro Expert is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals