Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips FC9330/09 PowerPro Compact

Philips FC9330/09 PowerPro Compact Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips FC9330/09. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips FC9330/09 PowerPro Compact.

Specificaties Philips FC9330/09 PowerPro Compact

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC9330/09

Omschrijving van de Philips FC9330/09 PowerPro Compact

Met de Philips FC9330/09 PowerPro Compact wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Deze stofzuiger wordt geleverd met de handige TriActive combiborstel, waardoor je nog sneller klaar bent met het schoonmaken van je huis. Deze speciale zuigmond voert namelijk drie verschillende acties tegelijkertijd uit. Hij opent eventueel tapijt, zuigt grof en fijn stof moeiteloos op en neemt met de zijborstel ook gelijk de plekken langs de muren mee. Hierdoor hoef je niet meerdere keren over dezelfde plek te gaan om al het stof op te zuigen. Dankzij het compacte formaat van de Philips FC9330/09 PowerPro Compact kan je deze stofzuiger gemakkelijk opbergen wanneer je klaar bent met schoonmaken. Met een gewicht van slechts 4,5 kilo kan je hem ook moeiteloos de trap op en af tillen, zodat je ook gemakkelijk de slaapkamers kunt stofzuigen. Geen gedoe meer met zware stofzuigers die in de weg staan. Met deze handige en compacte stofzuiger heb je alles wat je nodig hebt om je huis stofvrij te maken, zonder gedoe en met optimaal gemak.

Pluspunten
  • De TriActive zuigmond zuigt op drie verschillende manieren stof van de vloer, waardoor je minder vaak over het oppervlak hoeft te gaan om al het stof te verwijderen. Met een gewicht van 4,5 kilo til je deze stofzuiger gemakkelijk op en af de trap. Het anti-allergie filter maakt deze stofzuiger geschikt voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een zeer hoog geluidsniveau van 76 decibel. Zonder turboborstel is het moeilijker om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips FC9330/09 PowerPro Compact

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips FC9330/09 PowerPro Compact tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips FC9330/09 PowerPro Compact. 

De review over Philips FC9330/09 PowerPro Compact is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals