Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips DST3040/70

Philips DST3040/70 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips DST3040/70. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips DST3040/70.

Specificaties Philips DST3040/70

Merk

Philips

Fabrikantcode

DST3040/70

Omschrijving van de Philips DST3040/70

Het Philips DST3040/70 strijkijzer is een onmisbaar hulpmiddel voor een perfect gestreken outfit. Met een indrukwekkende stoomstoot van 200 gram per minuut is dit strijkijzer uitermate geschikt voor het verwijderen van zelfs de meest hardnekkige kreukels. Bovendien is het apparaat veelzijdig in gebruik. Naast het horizontaal strijken op een strijkplank, kan het strijkijzer ook verticaal worden gebruikt. Dit maakt het ideaal om gordijnen op te frissen of een blouse te stomen. Het waterreservoir van het strijkijzer heeft een capaciteit van 300 milliliter en is gemakkelijk bij te vullen onder de kraan. Geen gedoe met lekkende reservoirs meer! Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken als je het strijkijzer per ongeluk aan laat staan. Dankzij de handige automatische uitschakelfunctie schakelt het strijkijzer zichzelf uit wanneer je het even niet gebruikt. Zo bespaar je niet alleen energie, maar ook je gemoedsrust. Met het Philips DST3040/70 strijkijzer wordt strijken een fluitje van een cent. Geniet van de krachtige stoomstoot, het gebruiksgemak en de zekerheid van automatische uitschakeling. Ontdek zelf hoe dit strijkijzer jouw leven gemakkelijker maakt en zorgt voor een perfecte look, elke keer weer.

Pluspunten
  • De 200 gram per minuut stoomstoot maakt korte metten met hardnekkige kreukels. Met dit strijkijzer kun je ook gordijnen en hangende kleding stomen door verticaal te strijken. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer het even niet wordt gebruikt.

Minpunten
  • Deze strijkijzer weegt 1,2 kilogram en is daarmee relatief zwaar, maar hierdoor hoef je zelf minder kracht te zetten tijdens het strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips DST3040/70

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips DST3040/70 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips DST3040/70. 

De review over Philips DST3040/70 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals