Philips DST3030/70 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips DST3030/70. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips DST3030/70.

Specificaties Philips DST3030/70

Merk

Philips

Fabrikantcode

DST3030/70

Omschrijving van de Philips DST3030/70

De Philips DST3030/70 is het perfecte strijkijzer als je op zoek bent naar kracht en efficiëntie. Dit stoomstrijkijzer is geschikt voor alle strijkklussen en biedt een indrukwekkende stoomstoot van 180 gram per minuut. Hiermee kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels verwijderen en een perfecte vouw creëren in je pantalon. Dit strijkijzer is niet alleen geschikt voor horizontaal gebruik op een strijkplank, maar ook voor verticaal gebruik. Dit is ideaal als je je gordijnen wilt opfrissen of een blouse wilt stomen. Het waterreservoir van 300 milliliter is lekvrij en kan eenvoudig onder de kraan worden bijgevuld. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken als je vergeet het strijkijzer uit te schakelen, dankzij de automatische uitschakeling. Het strijkijzer schakelt zichzelf uit als het even niet wordt gebruikt, waardoor je energie bespaart en je gemoedsrust hebt. Met de Philips DST3030/70 ben je verzekerd van een krachtig en betrouwbaar strijkijzer dat al je strijkklussen moeiteloos aankan. Maak het strijken gemakkelijker en efficiënter met dit fantastische apparaat.

Pluspunten
  • Met dit strijkijzer kan je ook gordijnen en hangende kleding verticaal stomen. Wanneer je het stoomstrijkijzer even niet gebruikt, schakelt het automatisch uit. Met een stoomstoot van 180 gram per minuut kan je snel afrekenen met hardnekkige kreukels.

Minpunten
  • Dit strijkijzer weegt 1,2 kilogram, wat relatief zwaar is, maar hierdoor hoef je zelf minder kracht te gebruiken tijdens het strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips DST3030/70

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips DST3030/70 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips DST3030/70. 

De review over Philips DST3030/70 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals