Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01

Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips HF3672/01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01.

Specificaties Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

HF3672/01

Omschrijving van de Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01

De Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 is een innovatieve slaapwekker die veel meer biedt dan alleen de functie van een gewone wekker. Met deze lichtwekker wordt zowel de zonsondergang als de zonsopgang nagebootst, waardoor je op een natuurlijke en rustige manier in slaap kunt vallen en ontspannen kunt ontwaken. Als je 's avonds moeite hebt om in slaap te vallen, kun je gebruik maken van de lichtgestuurde ontspanningsfunctie met ademhalingsoefeningen. Met de handige SleepMapper-app kun je meerdere alarmen instellen en de radio in je slaapkamer beheren, allemaal via je mobiele telefoon. Je kunt de app ook voor langere tijd gebruiken om de ontwikkelingen in je slaapkamer in de gaten te houden. Zo kun je de slaapkameromstandigheden bekijken en ontdekken waar er mogelijkheden zijn voor verbetering. De lamp is namelijk uitgerust met extra sensoren die de temperatuur, vochtigheid, geluids- en lichtintensiteit in je slaapkamer meten. Met de Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 word je niet alleen op een natuurlijke manier gewekt, maar kun je ook genieten van een ontspannen en rustgevende slaapomgeving. De combinatie van de lichtwekker en de handige SleepMapper-app zorgt ervoor dat je jouw slaaproutine kunt optimaliseren en kunt genieten van een goede nachtrust.

Pluspunten
  • Deze wekker imiteert een realistische zonsopgang, omdat het licht van rood naar oranje naar geel verandert. De app geeft advies voor een optimale nachtrust. De wekker heeft een USB-ingang om je telefoon op te laden.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om eigen muziek af te spelen via bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01. 

De review over Philips Connected Somneo Sleep&Wake-up Light HF3672/01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals