Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips Azur GC4909/60

Philips Azur GC4909/60 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips GC4909/60. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips Azur GC4909/60.

Specificaties Philips Azur GC4909/60

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC4909/60

Omschrijving van de Philips Azur GC4909/60

Met de Philips Azur GC4909/60 hoef je je geen zorgen meer te maken over hardnekkige kreukels. Dit strijkijzer produceert een continue stoom van 55 gram per minuut en heeft zelfs een stoomstoot van 250 gram per minuut. Hierdoor worden zelfs de meest lastige plooien moeiteloos gladgestreken. Wat dit strijkijzer echt bijzonder maakt, is de automatische temperatuurregeling. Hierdoor hoef je je strijkgoed niet meer te sorteren op verschillende temperaturen. Het strijkijzer past zich namelijk automatisch aan op het materiaal, of je nu je beddengoed strijkt of je zijden blouse opfrist. Zo bespaar je tijd en kun je efficiënt en snel al je kledingstukken perfect glad strijken. Daarnaast heeft de Philips Azur GC4909/60 een handig veiligheidssysteem. Als je het strijkijzer 30 seconden niet gebruikt, schakelt het automatisch uit. Op de steun schakelt het strijkijzer zichzelf uit na 8 minuten. Dit voorkomt niet alleen brandplekken op je strijkgoed, maar ook op je strijkplank of erger. Met dit strijkijzer kun je dus met een gerust hart al je kledingstukken moeiteloos en veilig strijken.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 250 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Het stoomstrijkijzer schakelt zichzelf automatisch uit wanneer het even niet gebruikt wordt. Met een snoer van 3 meter lang heb je genoeg bewegingsruimte tijdens het strijken.

Minpunten
  • Dit strijkijzer weegt 1,6 kilo, wat relatief zwaar is, maar hierdoor hoef je minder kracht te gebruiken tijdens het strijken. Met dit strijkijzer is het niet mogelijk om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips Azur GC4909/60

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips Azur GC4909/60 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips Azur GC4909/60. 

De review over Philips Azur GC4909/60 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals