Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Philips AMF870/15

Philips AMF870/15 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips AMF870/15. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips AMF870/15.

Specificaties Philips AMF870/15

Merk

Philips

Fabrikantcode

AMF870/15

Omschrijving van de Philips AMF870/15

De Philips AMF870/15 is een veelzijdige luchtreiniger die ook dienst kan doen als ventilator of verwarming. Hierdoor is hij geschikt voor zowel de zomer als de winter, en zorgt hij altijd voor een aangename bries of warme luchtstroom. Dankzij het lage geluidsniveau van slechts 46 decibel en de nachtmodus is deze luchtreiniger ook perfect voor gebruik in de slaapkamer. Je kunt hem eenvoudig bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of via de handige app op je mobiele telefoon. Wat deze luchtreiniger echt bijzonder maakt, is de geavanceerde luchtkwaliteitssensor. Deze sensor detecteert zelfs de kleinste deeltjes in de lucht en geeft vervolgens de actuele luchtkwaliteit weer op het duidelijke display. Daarnaast is de luchtreiniger uitgerust met een koolstoffilter, waardoor vervelende gassen en onaangename geuren tot het verleden behoren. Het HEPA 13/14 filter zorgt ervoor dat maar liefst 99,97% van alle allergenen, stoffen en virussen uit de lucht gefilterd worden. Met zijn 350 graden draaifunctie voorziet deze luchtreiniger elke hoek van de kamer van schone en frisse lucht. Of je nu wilt genieten van een verkoelend briesje in de zomer, behoefte hebt aan wat extra warmte in de winter of gewoon de luchtkwaliteit in je slaapkamer wilt verbeteren, de Philips AMF870/15 is de perfecte keuze.

Pluspunten
  • Deze luchtreiniger brengt, naast schone lucht, ook een warme en koele luchtstroom naar huis. Met een maximaal geluidsniveau van 46 dB is de luchtreiniger ideaal voor gebruik in de slaapkamer. Met behulp van de app kun je de luchtreiniger bedienen, zelfs als je niet thuis bent.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips AMF870/15

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips AMF870/15 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips AMF870/15. 

De review over Philips AMF870/15 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.