Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Philips AC0819/10

Philips AC0819/10 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips AC0819/10. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips AC0819/10.

Specificaties Philips AC0819/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

AC0819/10

Omschrijving van de Philips AC0819/10

Met de Philips AC0819/10 kun je de lucht in verschillende kamers van je huis reinigen, zoals de woonkamer, keuken of slaapkamer. Dit apparaat is in staat om een ruimte van maximaal 38 vierkante meter te zuiveren. Dankzij het geavanceerde HEPA 13 filter worden onzichtbare gassen, allergenen en verontreinigende stoffen effectief uit de lucht verwijderd. Deze luchtreiniger is bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van hooikoortsklachten. Plaats de AC0819/10 in een ruimte tot 22 vierkante meter om je symptomen te verminderen. Als je astmaklachten wilt verminderen, kun je de reiniger in een ruimte van maximaal 15 vierkante meter plaatsen. Het handige aan dit apparaat is dat het een automatische modus heeft. Hierdoor past de luchtreiniger zichzelf aan wanneer de luchtkwaliteit in huis verandert. Als je de luchtreiniger ook 's nachts wilt gebruiken, kun je eenvoudig de nachtmodus inschakelen. Hierbij wordt het display gedimd en werkt het apparaat stiller, zodat je ongestoord kunt slapen. Het is belangrijk om het filter van de AC0819/10 jaarlijks te vervangen om een optimale werking te garanderen. Met deze luchtreiniger kun je genieten van schone en frisse lucht in je huis, waardoor je gezondheid en welzijn worden verbeterd.

Pluspunten
  • Dankzij de nachtmodus voert de luchtreiniger zijn werk 's nachts extra stil uit. Dankzij de luchtkwaliteitsindicator ben je altijd op de hoogte van de huidige luchtkwaliteit. Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan zodra het een verandering in de luchtkwaliteit meet.

Minpunten
  • De luchtreiniger mist een koolstoffilter die onaangename geuren en gassen uit de lucht verwijdert.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips AC0819/10

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips AC0819/10 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips AC0819/10. 

De review over Philips AC0819/10 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.