Search
Close this search box.
  1. Petcube Cam

Petcube Cam Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Petcube 854592007394. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Petcube Cam.

Specificaties Petcube Cam

Merk

Petcube

Fabrikantcode

854592007394

Omschrijving van de Petcube Cam

De Petcube Cam is een must-have voor alle huisdierliefhebbers. Met deze geavanceerde huisdierencamera houd je altijd een oogje in het zeil, of je nu een hond, kat of ander dier hebt. Met de tweewegcommunicatie functie kun je zelfs met je huisdier praten, waar je ook bent. Deze katten- of hondencamera heeft een indrukwekkende kijkhoek van maar liefst 110°, zodat je geen moment hoeft te missen. Zelfs `s nachts kun je alles in de gaten houden dankzij de handige nachtvisie. Maar dat is nog niet alles! Met de extra functies die je kunt ontgrendelen door een vast bedrag per maand te betalen, wordt de Petcube Cam nog veel veelzijdiger. Met de app kun je bijvoorbeeld direct contact opnemen met dierenartsen en ontvang je slimme meldingen. Zo word je meteen op de hoogte gebracht als je hond blaft of je kat miauwt. Daarnaast kun je langere fragmenten opslaan die je maar liefst 3 dagen kunt bewaren. Dus als je huisdier iets grappigs doet, kun je dit altijd later terugkijken en bewaren in je galerij. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak kun je de Petcube Cam eenvoudig op tafel plaatsen of aan de muur hangen. En dankzij de netstroomaansluiting hoef je je geen zorgen te maken over lege batterijen.

Pluspunten
  • Deze IP-camera detecteert het gedrag van je huisdier en geeft intelligente meldingen. Met tweewegcommunicatie kun je via de app met je huisdier praten. Dankzij de nachtvisie kun je 's nachts tot wel 9 meter helder zien.

Minpunten
  • Je betaalt een vast bedrag per maand om alle functies te kunnen gebruiken en beelden op te kunnen slaan. Voor de camera heb je een goede wifi-ontvangst nodig op de locatie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Petcube Cam

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Petcube Cam tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Petcube Cam. 

De review over Petcube Cam is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals