Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. NVA-PF270 B zuigmond

NVA-PF270 B zuigmond Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic 909585. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de NVA-PF270 B zuigmond.

Specificaties NVA-PF270 B zuigmond

Merk

Numatic

Fabrikantcode

909585

Omschrijving van de NVA-PF270 B zuigmond

De NVA-PF270 B zuigmond van Numatic is de perfecte tool om al je vloeren grondig schoon te maken. Met deze zuigmond hoef je niet langer te kiezen tussen verschillende borstels, want hij is ontworpen om zowel gladde vloeren als vloerbedekking aan te kunnen. Met een simpele druk op de knop, die je gemakkelijk met je voet bedient, schakel je moeiteloos tussen de twee verschillende borstels. De borstels zijn zorgvuldig ontworpen om vuil en stof effectief op te kunnen zuigen, waardoor je vloeren er altijd brandschoon uitzien. De NVA-PF270 B zuigmond is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Daarnaast is de zuigmond eenvoudig te bevestigen op je stofzuiger, waardoor je direct aan de slag kunt met het schoonmaken van je vloeren. Met de NVA-PF270 B zuigmond van Numatic is het schoonmaken van je vloeren nog nooit zo makkelijk en efficiënt geweest. Of je nu gladde vloeren of vloerbedekking hebt, deze zuigmond zorgt voor een grondige reiniging en een stralend resultaat.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor NVA-PF270 B zuigmond

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de NVA-PF270 B zuigmond tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de NVA-PF270 B zuigmond. 

De review over NVA-PF270 B zuigmond is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals