Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Numatic ReFlo ERP180-11

Numatic ReFlo ERP180-11 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic 911690. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic ReFlo ERP180-11.

Specificaties Numatic ReFlo ERP180-11

Merk

Numatic

Fabrikantcode

911690

Omschrijving van de Numatic ReFlo ERP180-11

De Numatic ReFlo ERP180-11 is een revolutionaire stofzuiger die niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. Deze stofzuiger is namelijk gemaakt van maar liefst 75% gerecycled kunststof, waardoor hij niet alleen schoonmaakt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is de veelzijdigheid. Dankzij de meegeleverde accessoires ben je in staat om niet alleen dierenharen en dagelijks vuil op te zuigen, maar ook bouwstof. De grote opvangzak van 8 liter zorgt ervoor dat je niet steeds hoeft te legen tijdens het schoonmaken. Daarnaast ontvang je bij de Numatic ReFlo ERP180-11 een uitgebreid assortiment aan accessoires, zoals een meubel- en kierenzuiger, zachte afstofborstel en 2 verlengstukken. Deze accessoires zijn zowel flexibel als vast, waardoor je zelfs het meest moeilijk bereikbare vuil kunt verwijderen. Het lange snoer van 10 meter zorgt ervoor dat je een actieradius hebt van ruim 12 meter, zodat je tijdens het schoonmaken niet steeds onderbroken wordt. Met de Numatic ReFlo ERP180-11 haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige stofzuiger in huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Dus waar wacht je nog op? Maak jouw schoonmaakroutine nog efficiënter en milieuvriendelijker met.

Pluspunten
  • De verschillende verlengsnoeren helpen bij moeilijk bereikbare plekken, zoals bovenop de kasten of ventilatieroosters. Met het lange snoer van 12 meter kan je een groot bereik hebben, waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. De zachte stofborstel gebruik je voor delicate meubels, zoals glazen salontafels of een tv.

Minpunten
  • Er is geen optie om de verschillende accessoires op te slaan. Deze stofzuiger produceert een behoorlijk luid geluidsniveau van 72 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic ReFlo ERP180-11

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic ReFlo ERP180-11 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic ReFlo ERP180-11. 

De review over Numatic ReFlo ERP180-11 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals