Search
Close this search box.
  1. Numatic JVH-187 James

Numatic JVH-187 James Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic 909821. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic JVH-187 James.

Specificaties Numatic JVH-187 James

Merk

Numatic

Fabrikantcode

909821

Omschrijving van de Numatic JVH-187 James

De Numatic JVH-187 James is een eenvoudige en betrouwbare stofzuiger die perfect is voor dagelijks gebruik in huis. James maakt stofzuigen gemakkelijk en efficiënt, zonder al te veel poespas. Met de combiborstel kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt grondig schoonmaken. Deze stofzuiger is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Aan de achterkant van de stofzuiger bevinden zich 2 handige accessoires, zodat je tijdens het stofzuigen direct de plinten kunt meenemen of het stof op de vensterbank kunt verwijderen. James heeft ook een opvallende open bovenkant, waardoor je gemakkelijk even een doekje kunt neerleggen tijdens het schoonmaken. Een ander voordeel van James is de grote stofopvang van maar liefst 8 liter. Dit betekent dat je stofzuigerzak minder vaak vervangen hoeft te worden, wat je tijd en geld bespaart. Met de Numatic JVH-187 James kun je rekenen op een krachtige en betrouwbare stofzuiger die zijn werk doet, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Je bewaart doekjes of andere schoonmaakproducten gemakkelijk dankzij de open bovenkant van James. De stofzak heeft een capaciteit van 9 liter, waardoor hij lang meegaat. Dankzij het lange snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Het snoer rolt niet automatisch terug in de stofzuiger, je moet hiervoor handmatig aan het wiel draaien. Je krijgt geen parketborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het schoonmaken van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic JVH-187 James

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic JVH-187 James tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic JVH-187 James. 

De review over Numatic JVH-187 James is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals