Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Numatic HVX-200 Henry Xtra

Numatic HVX-200 Henry Xtra Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic 900031. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic HVX-200 Henry Xtra.

Specificaties Numatic HVX-200 Henry Xtra

Merk

Numatic

Fabrikantcode

900031

Omschrijving van de Numatic HVX-200 Henry Xtra

Met de Numatic HVX-200 Henry Xtra heb je de ultieme stofzuiger in huis die geschikt is voor elk vloertype. Deze krachtige stofzuiger wordt geleverd met maar liefst 3 grote zuigmonden en verschillende handige accessoires. Of je nu huisdieren hebt of grove tapijten wilt stofzuigen, de turboborstel zorgt ervoor dat je moeiteloos al het vuil opzuigt. Voor de kwetsbare vloeren, zoals parket of laminaat, is er de extra zachte parketborstel. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over krassen of beschadigingen. Met de combiborstel hoef je niet steeds van opzetstuk te wisselen. Deze handige borstel is geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt en zorgt ervoor dat je snel en efficiënt kunt stofzuigen. Daarnaast wordt de Numatic HVX-200 Henry Xtra geleverd met diverse accessoires, zodat je ook moeilijk bereikbare plekken zoals vensterbanken en traptreden kunt reinigen. Het lange snoer van 10 meter zorgt ervoor dat je niet steeds hoeft te wisselen van stopcontact, waardoor je moeiteloos het hele huis kunt stofzuigen. En dankzij de grote stofzuigerzak met een inhoud van 9 liter hoef je deze niet steeds te vervangen, waardoor je langer kunt stofzuigen zonder onderbrekingen. Investeer in de Numatic HVX-200 Henry Xtra en geniet van een schoon en fris huis, ongeacht het vloertype!

Pluspunten
  • De parketborstel is geschikt voor delicate vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijk, zelfs van tapijt. De stofzak heeft een capaciteit van 9 liter, waardoor het niet vaak nodig is om deze te vervangen. Dankzij de 10 meter lange snoer hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Het snoer wordt niet automatisch in de stofzuiger opgerold, je moet hiervoor handmatig aan het wiel draaien. Deze stofzuiger weegt 8 kilo, wat vrij zwaar is, waardoor je hem minder gemakkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic HVX-200 Henry Xtra

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic HVX-200 Henry Xtra tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic HVX-200 Henry Xtra. 

De review over Numatic HVX-200 Henry Xtra is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals