Numatic HVR-180 Henry Eco Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic 900017. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic HVR-180 Henry Eco.

Specificaties Numatic HVR-180 Henry Eco

Merk

Numatic

Fabrikantcode

900017

Omschrijving van de Numatic HVR-180 Henry Eco

De Numatic HVR-180 Henry Eco is een stofzuiger met een indrukwekkende inhoud van 8 liter, waardoor je de stofzak niet vaak hoeft te vervangen. Daarnaast beschikt deze stofzuiger over een snoer van 10 meter, zodat je niet constant van stopcontact hoeft te wisselen. Dit maakt het mogelijk om meerdere ruimtes in één keer te stofzuigen. Met de handige combizuigmond kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed schoonmaken, zonder dat je van opzetstuk hoeft te wisselen. Je hoeft alleen maar de zuigmond om te zetten. Aan de achterkant van de stofzuiger vind je handige accessoires, zoals een opzetstuk voor plinten, traptreden en andere kleine stofzuigklusjes. Met het lange snoer en de grote stofopvang is deze stofzuiger perfect voor gebruik op kantoor of in een winkel. Dankzij de Numatic HVR-180 Henry Eco wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte klus. Met zijn krachtige zuigkracht en handige functies is deze stofzuiger een onmisbaar apparaat in elk huishouden of professionele omgeving.

Pluspunten
  • Het is gemakkelijk en hygiënisch om de stofzak te verwijderen. Met een grote stofzak van 8 liter inhoud gaat hij lang mee. Dankzij het snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 10,2 kilo, wat meer is dan andere stofzuigers in dezelfde prijsklasse. Het snoer rolt niet vanzelf op in de stofzuiger; je moet handmatig aan het wiel draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic HVR-180 Henry Eco

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic HVR-180 Henry Eco tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic HVR-180 Henry Eco. 

De review over Numatic HVR-180 Henry Eco is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals