Numatic HVN-208 Hetty Next Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic HVN-208-11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic HVN-208 Hetty Next.

Specificaties Numatic HVN-208 Hetty Next

Merk

Numatic

Fabrikantcode

HVN-208-11

Omschrijving van de Numatic HVN-208 Hetty Next

De Numatic HVN-208 Hetty Next is een stofzuiger met een opmerkelijke stofopvang van 9 liter. Hierdoor hoef je de stofzak niet vaak te vervangen, wat erg handig is. Bovendien heeft de stofzuiger een snoer van maar liefst 12,5 meter, waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. Dit maakt het mogelijk om meerdere ruimtes in één keer te stofzuigen. Met de combizuigmond kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed moeiteloos stofzuigen, zonder dat je van opzetstuk hoeft te wisselen. Je hoeft alleen de zuigmond om te zetten. Aan de achterkant van de stofzuiger zijn kleine accessoires te vinden, die erg handig zijn voor het stofzuigen van plinten, traptreden en andere kleine oppervlakken. Dankzij het lange snoer en de grote stofopvang is deze stofzuiger ideaal voor gebruik op kantoor of in een winkel. Daarnaast is de Numatic HVN-208 Hetty Next voorzien van nieuwe en verbeterde functies. Zo heeft de stofzuiger een krachtige motor die zorgt voor een efficiënte en grondige reiniging van elk oppervlak. Bovendien is het ontwerp van de Hetty Next compact en lichtgewicht, waardoor je de stofzuiger gemakkelijk kunt manoeuvreren en opbergen. De stofzuiger is ook uitgerust met een handige draagbeugel, waardoor je hem eenvoudig kunt ver.

Pluspunten
  • Dankzij de 12,5 meter lange snoer hoeft u niet vaak van stopcontact te wisselen. De stofzak heeft een capaciteit van 9 liter, wat betekent dat u deze niet vaak hoeft te vervangen. Het verwijderen van de stofzak is eenvoudig en hygiënisch.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 8,2 kilo, wat zwaarder is dan andere stofzuigers in dezelfde prijsklasse. Het snoer rolt niet automatisch terug in de stofzuiger, je moet het handmatig oprollen door aan het wiel te draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic HVN-208 Hetty Next

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic HVN-208 Hetty Next tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic HVN-208 Hetty Next. 

De review over Numatic HVN-208 Hetty Next is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals