Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Numatic HVN-201 Henry Next

Numatic HVN-201 Henry Next Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic HVN-201-11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic HVN-201 Henry Next.

Specificaties Numatic HVN-201 Henry Next

Merk

Numatic

Fabrikantcode

HVN-201-11

Omschrijving van de Numatic HVN-201 Henry Next

De Numatic HVN-201 Henry Next is een krachtige stofzuiger met een indrukwekkende stofopvang van 9 liter. Hierdoor hoef je de stofzak niet vaak te vervangen, waardoor je tijd en moeite bespaart. Daarnaast heeft deze stofzuiger een snoer van maar liefst 12,5 meter, waardoor je niet steeds van stopcontact hoeft te wisselen. Dit maakt het stofzuigen van meerdere ruimtes in één keer een fluitje van een cent. Met de combizuigmond kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed moeiteloos schoonmaken, zonder van opzetstuk te hoeven wisselen. Je kunt eenvoudig de zuigmond omschakelen en doorgaan met stofzuigen. Bovendien bevinden de kleine accessoires zich aan de achterkant van de stofzuiger. Dit is handig voor het schoonmaken van plinten, traptreden en andere kleine stofzuigklusjes. Dankzij het lange snoer en de grote stofopvang is de Numatic HVN-201 Henry Next een ideale stofzuiger voor kantoren en winkels. Met zijn uitstekende prestaties en gebruiksgemak zorgt deze stofzuiger ervoor dat je moeiteloos een schone en frisse omgeving kunt creëren.

Pluspunten
  • Dankzij de lange snoer van 12,5 meter hoef je niet vaak steeds van stopcontact te veranderen. De stofzak heeft een capaciteit van 9 liter, dus het is niet vaak nodig om deze te vervangen. Het verwijderen van de stofzak is gemakkelijk en hygiënisch.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 8,2 kilo en is daarmee zwaarder dan andere stofzuigers in dezelfde prijsklasse. Het snoer rolt niet automatisch terug in de stofzuiger, je moet er handmatig aan het wiel aan draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic HVN-201 Henry Next

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic HVN-201 Henry Next tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic HVN-201 Henry Next. 

De review over Numatic HVN-201 Henry Next is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals