Numatic HVN-200 Henry Next Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic HVN-200-11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic HVN-200 Henry Next.

Specificaties Numatic HVN-200 Henry Next

Merk

Numatic

Fabrikantcode

HVN-200-11

Omschrijving van de Numatic HVN-200 Henry Next

De Numatic HVN-200 Henry Next is een stofzuiger met een indrukwekkende capaciteit van 9 liter, waardoor je de stofzak niet vaak hoeft te vervangen. Daarnaast beschikt deze stofzuiger over een snoer van maar liefst 12,5 meter, waardoor je niet constant van stopcontact hoeft te wisselen. Dit maakt het stofzuigen van meerdere kamers in één keer een fluitje van een cent. Met de combizuigmond kun je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of een kleed moeiteloos schoonmaken, zonder van opzetstuk te hoeven wisselen. Gewoon de zuigmond omdraaien en je kunt direct aan de slag. Op de achterkant van de stofzuiger vind je handige accessoires voor het reinigen van plinten, traptreden en andere kleine oppervlakken. Dankzij het lange snoer en de grote stofopvang is deze stofzuiger uitermate geschikt voor gebruik op kantoor of in een winkel. Maar ook thuis zal de Numatic HVN-200 Henry Next zeker aan al je verwachtingen voldoen. Met zijn krachtige zuigkracht en gebruiksgemak zorgt deze stofzuiger ervoor dat je vloeren altijd brandschoon zijn. Investeer in de Numatic HVN-200 Henry Next en geniet van een stofvrije omgeving zonder gedoe.

Pluspunten
  • Dankzij de lengte van het snoer van 12,5 meter hoef je niet vaak van stopcontact te veranderen. De stofzak heeft een capaciteit van 9 liter, waardoor het niet vaak nodig is om deze te vervangen. Het verwijderen van de stofzak is gemakkelijk en hygiënisch.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 8,2 kilo en is zwaarder dan andere stofzuigers in dezelfde prijsklasse. Het snoer rolt niet automatisch terug in de stofzuiger, je moet het handmatig oprollen door aan het wiel te draaien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic HVN-200 Henry Next

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic HVN-200 Henry Next tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic HVN-200 Henry Next. 

De review over Numatic HVN-200 Henry Next is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals