Search
Close this search box.
  1. Numatic Hetty Quick HTY100P roze

Numatic Hetty Quick HTY100P roze Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic 915028. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic Hetty Quick HTY100P roze.

Specificaties Numatic Hetty Quick HTY100P roze

Merk

Numatic

Fabrikantcode

915028

Omschrijving van de Numatic Hetty Quick HTY100P roze

Met de Numatic Hetty Quick HTY100P roze stofzuiger zorg je voor een grondige reiniging van je tapijt en vloerkleden. Dankzij de ronddraaiende borstel met harde haren in de combizuigmond kun je gemakkelijk dierenharen verwijderen. Maar deze veelzijdige stofzuiger kan meer dan alleen tapijten schoonmaken. Je kunt de steelstofzuiger namelijk ook gebruiken als kruimelzuiger. Met een simpele klik kun je de kierenzuigmond en het combinatie-accessoire bevestigen, waardoor je eenvoudig je plinten kunt stofzuigen en je meubels vrij kunt maken van stof en kruimels. Een groot voordeel van deze steelstofzuiger is de lange accuduur van maar liefst één uur. Na slechts 4 uur opladen is hij weer volledig klaar voor zijn volgende schoonmaakronde. Daarnaast worden ook de filters en stofzuigerzak meegeleverd in de vorm van handige pods. Deze pods zorgen ervoor dat het stof wordt samengedrukt, waardoor het stofreservoir ruim blijft. Hierdoor hoef je het stofreservoir minder vaak te legen dan bij de meeste andere steelstofzuigers. Bovendien komt er geen stof vrij tijdens het legen van de zak, wat wel zo hygiënisch is. En alsof dat nog niet genoeg is, laat de geurcapsule via de uitblaaslucht ook nog eens een heerlijk frisse geur achter. Met de Numatic Hetty Quick HTY100P roze stof.

Pluspunten
  • Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en moeiteloos dierenharen verwijderen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond. Dankzij de kruimelzuiger die je eenvoudig van de steel kunt loskoppelen, is de stofzuiger veelzijdig in gebruik. Binnen slechts 4 uur is de steelstofzuiger weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Op de turbo stand gebruik je de stofzuiger slechts 15 minuten. Je krijgt geen parketborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het schoonmaken van houten en harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic Hetty Quick HTY100P roze

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic Hetty Quick HTY100P roze tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic Hetty Quick HTY100P roze. 

De review over Numatic Hetty Quick HTY100P roze is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals