Search
Close this search box.
  1. Numatic HET-180 Hetty Eco

Numatic HET-180 Hetty Eco Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic 900045. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic HET-180 Hetty Eco.

Specificaties Numatic HET-180 Hetty Eco

Merk

Numatic

Fabrikantcode

900045

Omschrijving van de Numatic HET-180 Hetty Eco

De Numatic HET-180 Hetty Eco is een kleurrijke stofzuiger met een indrukwekkende capaciteit van 8 liter. Met deze ruime stofzak is de stofzuiger perfect geschikt voor het reinigen van grote ruimtes, zoals winkelpanden of verzorgingstehuizen. Je kunt moeiteloos het hele gebied schoonmaken zonder constant van stopcontact te hoeven wisselen, dankzij het 10 meter lange snoer. De stofzuiger wordt geleverd met handige accessoires, die van pas komen wanneer je niet alleen de vloer wilt reinigen, maar ook de lastige hoekjes en kieren stofvrij wilt maken. Hetty rolt soepel achter je aan tijdens het schoonmaken, terwijl de stootrand ervoor zorgt dat er geen krassen op deuren en muren ontstaan. Met de Numatic HET-180 Hetty Eco wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Dankzij de grote capaciteit en handige accessoires kun je efficiënt en grondig schoonmaken, zelfs in de grootste ruimtes. De stofzuiger is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een vrolijke toevoeging aan je huishouden.

Pluspunten
  • Je gebruikt de combiborstel om laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren te stofzuigen. De stofzak is groot en heeft een inhoud van 8 liter, dus hij gaat lang mee. Dankzij het 10 meter lange snoer hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Het HEPA 11-filter is onvoldoende krachtig voor mensen met een stofallergie. Deze stofzuiger weegt relatief zwaar, namelijk 10,2 kilo.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic HET-180 Hetty Eco

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic HET-180 Hetty Eco tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic HET-180 Hetty Eco. 

De review over Numatic HET-180 Hetty Eco is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals