Numatic Hepa-Flo NVM-1CH (10 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic NVM-1CH. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic Hepa-Flo NVM-1CH (10 stuks).

Specificaties Numatic Hepa-Flo NVM-1CH (10 stuks)

Merk

Numatic

Fabrikantcode

NVM-1CH

Omschrijving van de Numatic Hepa-Flo NVM-1CH (10 stuks)

Met de Numatic Hepa-Flo NVM-1CH stofzuigerzakken haal je het beste uit je Numatic stofzuiger. Deze hoogwaardige stofzuigerzakken zijn gemaakt van fijne microvezel, waardoor ze effectief stof en vuil kunnen opvangen. Hierdoor blijft jouw huis niet alleen schoon, maar ook vrij van allergenen en fijne deeltjes. Wat deze stofzuigerzakken echt bijzonder maakt, is de speciale sluiting. Dankzij deze sluiting kun je de zakken eenvoudig en stevig dichtmaken, waardoor het stof veilig in de zak blijft, zelfs tijdens het legen van de stofzuiger. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over stofwolken of verspreid vuil. In deze verpakking vind je maar liefst 10 stofzuigerzakken, zodat je voorlopig voldoende voorraad hebt. Deze stofzuigerzakken zijn geschikt voor verschillende Numatic stofzuigermodellen, waaronder James, Henry, Hetty en Harry. Geniet van een langdurige en krachtige reiniging met de Numatic Hepa-Flo NVM-1CH stofzuigerzakken.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic Hepa-Flo NVM-1CH (10 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic Hepa-Flo NVM-1CH (10 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic Hepa-Flo NVM-1CH (10 stuks). 

De review over Numatic Hepa-Flo NVM-1CH (10 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals