Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks)

Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic NVM-2BH. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks).

Specificaties Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks)

Merk

Numatic

Fabrikantcode

NVM-2BH

Omschrijving van de Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks)

De Numatic Hepa-Flo JVR 225 stofzuigerzakken zijn de perfecte keuze voor een grondige en efficiënte reiniging van je huis. Deze stofzuigerzakken zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologie en zijn gemaakt van meerdere lagen microvezel. Dit innovatieve materiaal zorgt ervoor dat de stofzakken veel sterker zijn dan traditionele papieren zakken en voorkomt dat ze scheuren tijdens het stofzuigen. Daarnaast zijn deze stofzuigerzakken uitgerust met een extra HEPA microfilterlaag. Dit filter zorgt ervoor dat allergenen en fijne stofdeeltjes effectief worden opgevangen, waardoor de luchtkwaliteit in je huis aanzienlijk verbetert. Hierdoor zijn deze stofzuigerzakken ook zeer geschikt voor mensen met allergieën of gevoelige luchtwegen. Een ander handig kenmerk van deze Numatic Hepa-Flo JVR 225 stofzuigerzakken is de handige clip. Hiermee sluit je de zakken eenvoudig af wanneer ze vol zijn. Dit voorkomt dat er stofdeeltjes ontsnappen tijdens het verwijderen van de zak en zorgt voor een hygiënische en probleemloze vervanging. Deze stofzuigerzakken zijn compatibel met alle Numatic Henry, Hetty, Charles en George stofzuigers. Met een pakket van 10 stuks heb je voldoende voorraad om je huis langdurig schoon te houden. Kies voor de Numatic Hepa-Flo JVR 225 stofzuiger.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks). 

De review over Numatic Hepa-Flo JVR 225 (10 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals