Numatic Henry Quick HEN100G graphite Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Numatic 915026. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Numatic Henry Quick HEN100G graphite.

Specificaties Numatic Henry Quick HEN100G graphite

Merk

Numatic

Fabrikantcode

915026

Omschrijving van de Numatic Henry Quick HEN100G graphite

Met de Numatic Henry Quick HEN100G graphite stofzuig je niet alleen grondig je tapijt en vloerkleden, maar ook moeiteloos alle andere oppervlakken in je huis. De ronddraaiende borstel met harde haren in de combizuigmond is speciaal ontworpen om dierenharen effectief te verwijderen. Maar dat is niet alles, want deze veelzijdige steelstofzuiger kan ook worden gebruikt als kruimelzuiger. Met een simpele klik bevestig je moeiteloos de kierenzuigmond en het combinatie-accessoire, waarmee je eenvoudig je plinten en meubels stof- en kruimelvrij kunt maken. De Numatic Henry Quick HEN100G graphite heeft een indrukwekkende accuduur van één uur, zodat je voldoende tijd hebt om je hele huis grondig schoon te maken. En als de batterij leeg is, hoef je niet lang te wachten, want na slechts 4 uur opladen is hij weer volledig klaar voor zijn volgende rondje. Bovendien worden er handige pods meegeleverd, die dienen als filters en stofzuigerzak voor de steelstofzuiger. Deze pods drukken het stof samen, waardoor het stofreservoir ruim blijft en je het minder vaak hoeft te legen dan bij de meeste andere steelstofzuigers. En het beste van alles is dat er tijdens het legen geen stof vrijkomt, dankzij het slimme ontwerp. Om het helemaal af te maken, laat de geurcapsule via de uitblaaslucht een heer.

Pluspunten
  • Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en dierenharen moeiteloos verwijderen met de roterende borstelharen in de vloerzuigmond. Dankzij de loskoppelbare kruimelzuiger is de stofzuiger veelzijdig in gebruik. De steelstofzuiger is binnen slechts 4 uur weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Op de turbostand gebruik je de stofzuiger slechts 15 minuten. Je krijgt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het reinigen van houten en harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Numatic Henry Quick HEN100G graphite

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Numatic Henry Quick HEN100G graphite tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Numatic Henry Quick HEN100G graphite. 

De review over Numatic Henry Quick HEN100G graphite is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals