Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU022. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU022

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0

Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro gebruik je jouw smartphone als sleutel, zelfs wanneer je niet thuis bent. Deze Pro-versie heeft een ingebouwde bridge, waardoor je het rechtstreeks met je wifi-verbinding verbindt. Hierdoor kun je het slot openen voor je vrienden die voor de deur staan, terwijl jij nog in de supermarkt bent. Het is eenvoudig te installeren aan de binnenkant van je deur, op de bestaande cilinder. Je opent het deurslot handmatig via de app of met behulp van Auto Unlock. Zodra de Nuki merkt dat je in de buurt bent, opent hij automatisch het slot, zodat je jouw handen vrij hebt. De Nuki Pro is uitgerust met een oplaadbare accu die je gemakkelijk kunt opladen met een usb-kabel aan de deur. Bovendien werkt het slot ook zonder telefoon, dankzij de meegeleverde Keypad. Met de Nuki Keypad 2.0 hoef je je geen zorgen te maken als je jouw telefoon niet bij je hebt. Met dit toetsenbord kun je eenvoudig je deurslot openen door simpelweg een code in te voeren. Ideaal voor het geval je jouw telefoon bent vergeten of als je gasten wilt laten binnenkomen terwijl je zelf niet thuis bent. Daarnaast is de Nuki Keypad 2.0 waterdicht en bestand tegen weer en wind, zodat je het met een gerust hart buiten kunt plaatsen. Het toetsenbord is eenvoudig te installeren en te koppelen met het Nuki Smart Lock 3.0 Pro,.

Pluspunten
  • Je zet het slot op je huidige cilinder, waardoor je het snel en gemakkelijk kunt installeren. Open je deur gemakkelijk met de gratis app op je smartphone, of met de meegeleverde keypad. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, zodat het binnen een bepaalde afstand automatisch opengaat.

Minpunten
  • De sleutel bevindt zich permanent aan de binnenkant van de deur, waardoor het niet altijd mogelijk is om de deur alsnog met de sleutel te openen, afhankelijk van het type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0. 

De review over Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) + Nuki Keypad 2.0 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals