Search
Close this search box.
  1. Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White)

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU014. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White).

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White)

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU014

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White)

Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro in het wit heb je de mogelijkheid om je deurslot te openen met je smartphone, waar je ook bent. Dit slimme slot heeft een ingebouwde bridge, in tegenstelling tot het standaard Nuki Smart Lock. Dit betekent dat je het slot direct kunt verbinden met je wifi-netwerk. Hierdoor kun je het slot openen voor vrienden die al voor je deur staan, zelfs als je nog in de supermarkt bent. Het installeren van het slot is eenvoudig, je plaatst het aan de binnenkant van de deur op je bestaande cilinder. Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro kun je het slot handmatig openen via de bijbehorende app of met Auto Unlock. Met Auto Unlock weet de Nuki dat je in de buurt bent en opent hij automatisch het slot, zodat je je handen vrij hebt. Daarnaast heeft de Nuki Pro een oplaadbare accu die je gemakkelijk kunt opladen met behulp van een usb-kabel die aan de deur bevestigd kan worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Met zijn strakke witte design past de Nuki Smart Lock 3.0 Pro perfect bij elk interieur. Het biedt gemak, veiligheid en gemoedsrust, wetende dat je altijd toegang hebt tot je woning, zelfs als je je sleutels bent vergeten. Upgrade je deurslot naar de slimme toekomst met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro!

Pluspunten
  • Je plaatst de slot op je bestaande cilinder waardoor je het snel en gemakkelijk kunt installeren. Met de ingebouwde bridge open je het deurslot overal ter wereld met je smartphone. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het automatisch opengaat binnen een bepaalde straal.

Minpunten
  • De sleutel blijft permanent aan de binnenkant van de deur zitten, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White). 

De review over Nuki Smart Lock 3.0 Pro (White) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals