Search
Close this search box.
  1. Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU022. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU022

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0

Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro open je moeiteloos je deurslot met behulp van je smartphone, waar je ook bent. Dit geavanceerde slot heeft een ingebouwde bridge, wat betekent dat je zelfs vrienden kunt binnenlaten terwijl je nog in de supermarkt staat. Met de bijgeleverde Nuki Keypad 2.0 kun je de deur openen zonder smartphone, simpelweg door een vooraf ingestelde code in te voeren. Deze functie is ideaal voor situaties waarin je jouw telefoon niet bij de hand hebt, maar toch snel toegang tot je huis wilt verschaffen. Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro kun je ook tijdelijke codes aanmaken voor vrienden en familie, zodat ook zij gemakkelijk je huis kunnen betreden. Het slot wordt aan de binnenkant van de deur op je bestaande cilinder geplaatst. Je kunt het slot handmatig openen via de handige app of gebruikmaken van Auto Unlock. Wanneer de Nuki detecteert dat je in de buurt bent, opent hij automatisch het slot, waardoor je je handen vrij hebt en geen gedoe meer hebt met sleutels. Bovendien beschikt de Nuki Smart Lock 3.0 Pro over een oplaadbare accu die eenvoudig via een usb-kabel aan de deur kan worden opgeladen. Met zijn strakke zwarte design voegt de Nuki Smart Lock 3.0 Pro niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan je deur. Of het nu gaat om het ontgrendelen op afstand, het delen van tijdelijke toegangscodes of het genieten van het gemak van.

Pluspunten
  • Je plaatst het slot op je huidige cilinder, waardoor je het snel en gemakkelijk installeert. Met de ingebouwde bridge open je het deurslot overal ter wereld met je smartphone. Open de deur ook zonder smartphone dankzij het inbegrepen pincodepaneel.

Minpunten
  • De sleutel is permanent aan de binnenkant van de deur bevestigd, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0. 

De review over Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) + Nuki Keypad 2.0 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals