Search
Close this search box.
  1. Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black)

Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU020. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black).

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black)

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU020

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black)

Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro in het zwart kun je nu je deurslot openen met je smartphone, zelfs als je niet thuis bent. Deze vernieuwde versie van het normale Nuki Smart Lock is voorzien van een ingebouwde bridge, waardoor je het slot direct kunt verbinden met je wifi-netwerk. Hierdoor kun je het slot niet alleen op afstand openen, maar ook je vrienden toegang geven terwijl je zelf nog onderweg bent naar huis. Het installeren van het slot is eenvoudig, je plaatst het aan de binnenkant van de deur op je bestaande cilinder. Met de Nuki Smart Lock 3.0 Pro kun je op verschillende manieren je deurslot openen. Je kunt dit handmatig doen via de bijbehorende app, maar ook gebruikmaken van de Auto Unlock functie. Wanneer je in de buurt bent, herkent de Nuki dat en opent automatisch het slot, zodat jij je handen vrij hebt. Dit is ideaal wanneer je volle boodschappentassen hebt en geen tijd hebt om naar je sleutels te zoeken. Daarnaast is de Nuki Smart Lock 3.0 Pro voorzien van een oplaadbare accu, die je eenvoudig kunt opladen met een usb-kabel aan de deur. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen.

Pluspunten
  • Je zet het slot op je huidige cilinder, waardoor je het snel en gemakkelijk kunt installeren. Met de ingebouwde brug kun je het deurslot overal ter wereld openen met je smartphone. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het automatisch opengaat binnen een bepaalde straal.

Minpunten
  • De sleutel bevindt zich permanent aan de binnenkant van de deur, waardoor het niet altijd mogelijk is om de deur met de sleutel te openen, afhankelijk van het type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black). 

De review over Nuki Smart Lock 3.0 Pro (Black) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals