Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad

Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU004. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU004

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad

Met het Nuki Smart Lock 3.0 maak je gebruik van je smartphone als een sleutel. Niet alleen kan je je deur openen via de handige app, maar je hebt ook de mogelijkheid om de deur te openen met het bijgeleverde keypad. Dit betekent dat je anderen gemakkelijk toegang kunt geven met een persoonlijke pincode. Het slimme slot kan eenvoudig aan de binnenkant van je deur worden geplaatst, zonder dat je je huidige slot hoeft te vervangen. Maar dat is nog niet alles! Wil je ook de mogelijkheid hebben om je deur op afstand te openen, bijvoorbeeld wanneer je iemand wilt binnenlaten? Dan kan je het Smart Lock eenvoudig verbinden met je wifi-netwerk via een Nuki Bridge. Het enige wat je nodig hebt is een aparte Nuki Bridge, die niet is inbegrepen. Op deze manier kan je altijd en overal de controle hebben over het openen en sluiten van je deur. En het beste van alles is dat het Nuki Smart Lock 3.0 op batterijen werkt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het leggen van kabels of het aansluiten op het elektriciteitsnet. Met een lange batterijduur kan je genieten van de functionaliteit van het slimme slot zonder je zorgen te maken over het regelmatig vervangen van de batterijen. Kortom, met het Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad hoef je nooit meer je sleutels te zoeken en kan je altijd op een veilige en handige manier je deur openen en sluiten.

Pluspunten
  • Je plaatst het slot op je huidige cilinder, waardoor je het snel en gemakkelijk kunt installeren. Open de deur ook zonder smartphone met behulp van het bijgevoegde numerieke toetsenbord. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het automatisch opengaat binnen een bepaalde straal.

Minpunten
  • De sleutel blijft constant aan de binnenkant van de deur, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder. Om het slimme slot met internet te verbinden, heb je een brug nodig

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad. 

De review over Nuki Smart Lock 3.0 + Keypad is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals