Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad

Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU004. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU004

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad

Met de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge open je gemakkelijk je deur met behulp van je smartphone, waar je ook bent. De brugfunctie zorgt ervoor dat het Smart Lock direct verbinding maakt met je wifi, zodat je het slot kunt openen, zelfs als je niet thuis bent. Dit betekent dat je vrienden kunt binnenlaten, zelfs als je nog in de supermarkt staat en ze al voor de deur staan te wachten. Het installeren van de Nuki is eenvoudig. Je plaatst het aan de binnenkant van de deur op de bestaande cilinder. Daarnaast plaats je de bridge binnen een straal van 5 meter van het slot in een stopcontact. Hierdoor kan de communicatie tussen het slot en je smartphone soepel verlopen. Om het deurslot te openen, kun je ervoor kiezen om dit handmatig te doen via de app of met behulp van een pincode, dankzij het meegeleverde keypad. Dit geeft je de mogelijkheid om anderen binnen te laten met een persoonlijke pincode, zodat je de controle kunt behouden over wie er toegang heeft tot je huis. Het Nuki Smart Lock maakt gebruik van 4 meegeleverde AA-batterijen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het opladen van het slot. Dit zorgt voor een langdurige en betrouwbare werking van het slot. Het Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad biedt je de ultieme gemak en veiligheid, waardoor je op een slimme manier je deur kunt openen en anderen toegang kunt verlenen, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Je zet het slot op je bestaande cilinder, zodat je het snel en gemakkelijk kunt installeren. Je kunt de deur ook openen zonder smartphone dankzij het bijgeleverde keypad. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het automatisch opengaat binnen een bepaalde straal.

Minpunten
  • De sleutel is permanent aan de binnenkant van de deur bevestigd, waardoor het niet mogelijk is om bij elk type slot de deur toch met de sleutel te openen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad. 

De review over Nuki Smart Lock 3.0 + bridge + Keypad is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals