Search
Close this search box.
  1. Nuki Smart Lock 3.0 + bridge

Nuki Smart Lock 3.0 + bridge Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU016. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0 + bridge

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU016

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge

Met de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je sleutels. Dit slimme slot maakt het mogelijk om je deur te openen met je smartphone, zelfs als je niet thuis bent. Dankzij de bridge kan het Smart Lock direct verbinding maken met je wifi, zodat je het slot kunt openen voor vrienden die voor je deur staan terwijl jij nog in de supermarkt bent. De installatie van de Nuki is eenvoudig en vereist geen ingrijpende aanpassingen aan je deur. Je plaatst het slot aan de binnenkant van de deur, op de plek waar je huidige cilinder zich bevindt. De bridge plaats je binnen 5 meter van het slot en steek je simpelweg in een stopcontact. Hierdoor kan het slot moeiteloos verbinding maken met je wifi-netwerk. Het openen van je deur kan op verschillende manieren. Je kunt het handmatig doen via de gebruiksvriendelijke app, of je kunt kiezen voor de Auto Unlock functie. Met Auto Unlock weet de Nuki wanneer jij in de buurt bent, en zal hij automatisch het slot openen zodat jij je handen vrij hebt. Daarnaast is de Nuki Smart Lock 3.0 ook nog eens energiezuinig, aangezien hij werkt op 4 meegeleverde AA-batterijen. Kortom, met de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge geniet je van ultiem gemak en gemoedsrust, zonder gedoe met sleutels.

Pluspunten
  • Je plaatst het slot op je bestaande cilinder, zodat je het snel en gemakkelijk kunt installeren. Met behulp van de bridge kun je het deurslot overal ter wereld openen met je smartphone. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het automatisch opengaat binnen een bepaalde straal.

Minpunten
  • De sleutel blijft constant aan de binnenkant van de deur, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nuki Smart Lock 3.0 + bridge

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nuki Smart Lock 3.0 + bridge. 

De review over Nuki Smart Lock 3.0 + bridge is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals