Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Nuki Smart Lock 3.0

Nuki Smart Lock 3.0 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU015. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nuki Smart Lock 3.0.

Specificaties Nuki Smart Lock 3.0

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU015

Omschrijving van de Nuki Smart Lock 3.0

Met het Nuki Smart Lock 3.0 wordt je smartphone je sleutel. Dit innovatieve slot kan eenvoudig aan de binnenkant van je deur worden geplaatst, waarbij het je bestaande slot vervangt. Dankzij het Nuki Smart Lock 3.0 kun je je deur op verschillende manieren openen. Met een simpele swipe in de bijbehorende app wordt je deurslot ontgrendeld. Daarnaast biedt de Auto Unlock functie ultiem gemak. Door middel van bluetooth detecteert de Nuki wanneer je in de buurt bent en opent het slot automatisch, zodat jij je handen vrij hebt. Wil je ook de mogelijkheid hebben om je slot op afstand te openen, bijvoorbeeld als je iemand wilt binnenlaten? Dan kun je het Smart Lock eenvoudig verbinden met je wifi-netwerk via de apart verkrijgbare Nuki Bridge. Met deze bridge kun je op afstand je deur openen, waar je ook bent. Zo biedt het Nuki Smart Lock 3.0 niet alleen gemak, maar ook gemoedsrust. Bovendien werkt dit slimme slot op batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met kabels of bedrading. Het Nuki Smart Lock 3.0 is de perfecte toevoeging aan je slimme woning en zorgt ervoor dat je altijd veilig en eenvoudig toegang hebt tot je huis.

Pluspunten
  • Je plaatst het slot op je huidige cilinder, zodat je hem snel en gemakkelijk kunt installeren. Je opent eenvoudig je deur via de gratis app op je smartphone. Dankzij geofencing weet het slimme deurslot precies waar je bent, waardoor het automatisch binnen een bepaalde straal opengaat.

Minpunten
  • De sleutel bevindt zich permanent aan de binnenkant van de deur, waardoor het niet mogelijk is om de deur nog steeds met de sleutel te openen bij elk type cilinder. Om het slimme slot met internet te verbinden, heb je een bridge nodig

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nuki Smart Lock 3.0

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nuki Smart Lock 3.0 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nuki Smart Lock 3.0. 

De review over Nuki Smart Lock 3.0 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals