Search
Close this search box.
  1. Nuki Door Sensor

Nuki Door Sensor Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU019. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nuki Door Sensor.

Specificaties Nuki Door Sensor

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU019

Omschrijving van de Nuki Door Sensor

Met de Nuki Door Sensor hoef je je nooit meer zorgen te maken of je deur wel veilig dicht en op slot is. Deze slimme sensor werkt perfect samen met je Nuki Smart Lock 3.0 of 3.0 Pro en zorgt voor ultieme gemoedsrust. De Nuki Door Sensor is eenvoudig te installeren. Plaats de sensor op het deurkozijn en bevestig de bijbehorende magneet op de deur. Vervolgens stel je de sensor gemakkelijk in via de Nuki app en verbind je hem via bluetooth met je slimme deurslot. Vanaf nu heb je altijd inzicht in de status van zowel het slot als de deur zelf, rechtstreeks op je smartphone. Maar dat is nog niet alles. Met de Nuki Door Sensor ontvang je ook handige meldingen. Zo krijg je bijvoorbeeld een waarschuwing wanneer de deur te lang openstaat, wanneer er een vergrendelde deur wordt geopend of wanneer het slot wordt vergrendeld terwijl de deur nog open is. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in en rondom je woning. De Nuki Door Sensor biedt de ultieme beveiliging en gemak voor jou en je huis.

Pluspunten
  • Laat je deur nooit meer ongemerkt openstaan dankzij de deursensor. Je kunt de sensor eenvoudig verbinden via Bluetooth. Koppel je hele gezin aan het slimme slot, zodat je altijd weet of iedereen veilig thuis is gekomen.

Minpunten
  • De sensor functioneert niet met oudere modellen van Nuki Smart Lock.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nuki Door Sensor

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nuki Door Sensor tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nuki Door Sensor. 

De review over Nuki Door Sensor is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals