Search
Close this search box.
  1. Nordväl SH105 video deurbel 32GB

Nordväl SH105 video deurbel 32GB Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nordväl SH105-32. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nordväl SH105 video deurbel 32GB.

Specificaties Nordväl SH105 video deurbel 32GB

Merk

Nordväl

Fabrikantcode

SH105-32

Omschrijving van de Nordväl SH105 video deurbel 32GB

De Nordväl SH105 video deurbel 32GB is een revolutionair product dat je de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige en effectieve manier je voordeur te beveiligen. Met deze slimme deurbel hoef je nooit meer onverwachte bezoekers te missen. Dankzij de haarscherpe 2k beeldkwaliteit kun je live meekijken wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Daarnaast beschikt de deurbel over een handige app, waarmee je niet alleen kunt meeluisteren naar wat er buiten gebeurt, maar ook kunt communiceren met je bezoekers. Of het nu gaat om het instrueren van de bezorger om het pakketje bij de buren af te leveren of om ongewenste nachtelijke bezoekers af te schrikken, met de Nordväl SH105 video deurbel 32GB heb jij de controle over wie er bij jou aanbelt. Een ander voordeel van deze deurbel is dat je geen abonnement nodig hebt om extra beeldmateriaal op te slaan of om alle functies te gebruiken. De deurbel slaat de opgenomen beelden namelijk direct op een meegeleverde 32 GB SD-kaart op. Deze kaart biedt ruimte voor ongeveer 3 dagen aan materiaal. Wil je meer opslagruimte? Geen probleem! De Nordväl SH105 ondersteunt SD-kaarten tot 128 GB. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de deurbel geleverd met een ontvanger, zodat je ook een klassiek geluidssignaal in huis krijgt wanneer er iemand aanbelt. K.

Pluspunten
  • De deurbel heeft een SD-kaartslot om beelden op te slaan, dus je hebt geen cloudabonnement nodig. Sluit de bel aan op de reeds bestaande bedrading van je deurbel. De camera bevat infraroodverlichting om te kunnen kijken in het donker.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van deze deurbel, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nordväl SH105 video deurbel 32GB

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nordväl SH105 video deurbel 32GB tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nordväl SH105 video deurbel 32GB. 

De review over Nordväl SH105 video deurbel 32GB is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals