Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Nordväl HC101

Nordväl HC101 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nordväl HC101. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nordväl HC101.

Specificaties Nordväl HC101

Merk

Nordväl

Fabrikantcode

HC101

Omschrijving van de Nordväl HC101

De Nordväl HC101 is de ultieme dweilrobot waarmee je jouw vloeren moeiteloos kunt laten stralen. Met maar liefst 9 verschillende dweilprogramma's is er altijd een perfecte reinigingsstand voor elke situatie. Of je nu een intensieve reiniging wilt of juist de hoeken en randen van de ruimte extra schoon wilt krijgen, deze dweilrobot kan het allemaal. Met de handige meegeleverde afstandsbediening bedien je de dweilrobot eenvoudig op afstand. De sensoren van de robot zorgen ervoor dat je er geen omkijken naar hebt. Ze detecteren automatisch obstakels en hoogteverschillen, waardoor de robot ze moeiteloos kan omzeilen. Zelfs als je een donkere vloer hebt, is dat geen probleem. Schakel gewoon de donkere vloer modus in en de robot navigeert zonder problemen. Deze dweilrobot is niet alleen geschikt voor het verwijderen van stof en vieze vlekken, maar ook voor het opruimen van haren. Dankzij de watertank blijft de dweil nat tijdens het schoonmaken, zodat er constant intensief gereinigd wordt. Met de Nordväl HC101 heb je een vloer die er altijd schoon en fris uitziet, zonder dat je er zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je gemakkelijk de dweilrobot op afstand bedienen. De sensoren detecteren obstakels en hoogteverschillen, zodat de dweilrobot er moeiteloos omheen kan bewegen. Op een volle batterij dweilt de robot ongeveer 100 minuten.

Minpunten
  • Om deze dweilrobot te bedienen, moet je de afstandsbediening gebruiken omdat het niet mogelijk is om dit via een app te doen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nordväl HC101

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nordväl HC101 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nordväl HC101. 

De review over Nordväl HC101 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals