Search
Close this search box.
  1. Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver

Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nixplay W08K Black Silver - 316. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver.

Specificaties Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver

Merk

Nixplay

Fabrikantcode

W08K Black Silver - 316

Omschrijving van de Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver

Let op: Deze fotolijst is een must-have voor iedereen die graag herinneringen deelt en koestert. Met de Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver haal je een stukje moderne technologie in huis. Het prachtige 10.1 inch beeldscherm laat je favoriete foto's en video's tot leven komen, terwijl je ze eenvoudig kunt beheren via de handige app. Wat deze fotolijst echt uniek maakt, is de mogelijkheid om onbeperkt foto's en 5GB aan video's in de gratis cloud op te slaan. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te kiezen welke herinneringen je wilt tonen. Je hebt de vrijheid om keer op keer nieuwe foto's aan je slideshow toe te voegen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de opslagruimte. Maar dat is nog niet alles. Met de SmartFace Framing technologie zorgt deze fotolijst ervoor dat de personen op de foto's altijd centraal staan. Als een foto van ver weg is genomen, detecteert de fotolijst automatisch de gezichten en plaatst ze dichter bij het midden van het frame. Hierdoor wordt de aandacht gevestigd op het onderwerp van de foto. En het beste van alles? Deze fotolijst is energiezuinig. Dankzij de ingebouwde sensor gaat de lijst automatisch aan zodra je de kamer binnenkomt en schakelt hij weer uit zodra je weggaat. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over onnodig energieverbruik. De Nixplay Digitale Fotolijst.

Pluspunten
  • Met behulp van wifi kan je eenvoudig foto's en video's naar de fotolijst met een aanraakscherm van 8 inch sturen. Dankzij de SmartFace Framing technologie staan personen altijd centraal op de foto. De fotolijst schakelt automatisch in wanneer je de kamer betreedt en uit wanneer je vertrekt.

Minpunten
  • Je uploadt geen foto's en video's naar een geheugenkaart of naar het interne geheugen, alleen naar de Nixplay cloud.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver. 

De review over Nixplay Digitale Fotolijst 8 Inch Zwart Zilver is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals