Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver

Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nixplay W10K Black Silver - 424. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver.

Specificaties Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver

Merk

Nixplay

Fabrikantcode

W10K Black Silver - 424

Omschrijving van de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver

De Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver is de perfecte manier om al je favoriete foto's en video's te tonen. Met een scherm van 10.1 inch en een resolutie van 1280 x 800 pixels, worden je beelden haarscherp weergegeven. Deze fotolijst is voorzien van de SmartFace Framing technologie, waardoor personen op foto's automatisch in het midden van het frame worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de aandacht altijd naar het onderwerp wordt getrokken, zelfs als de foto van veraf is genomen. Een unieke functie van deze fotolijst is het ontbreken van een geheugenkaartslot. In plaats daarvan kun je onbeperkt foto's en 5GB aan video's uploaden naar de gratis cloud. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te kiezen welke foto's je wilt tonen, omdat je ze allemaal kunt opslaan en eenvoudig kunt afspelen op de fotolijst. Daarnaast kun je met de bijbehorende app eenvoudig foto's en video's naar de fotolijst sturen. Je kunt zelfs afspeellijsten maken waar iedereen beelden aan kan toevoegen, zodat familie en vrienden ook hun favoriete momenten kunnen delen. De Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook energiezuinig. Dankzij de ingebouwde sensor gaat de fotolijst automatisch aan wanneer je de kamer binnenkomt en uit wanneer je weggaat, waardoor je nooit onnod.

Pluspunten
  • Je kan eenvoudig foto's en video's naar de fotolijst met 10,1 inch touchscreen sturen via wifi. De SmartFace Framing technologie zorgt ervoor dat personen altijd in het midden van het frame worden geplaatst, zodat je altijd goed zichtbaar bent. Dankzij een sensor gaat de fotolijst aan wanneer je de kamer binnenkomt en uit wanneer je vertrekt.

Minpunten
  • Je laadt geen foto's en video's op in het geheugenkaartje of het interne geheugen, alleen in de Nixplay cloud.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver. 

De review over Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Zilver is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals