Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat

Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nixplay W10P - 425. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat.

Specificaties Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat

Merk

Nixplay

Fabrikantcode

W10P - 425

Omschrijving van de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat

De Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat is de perfecte manier om al je favoriete foto's en video's op één plek te bewaren en te delen. Met een indrukwekkend 10.1 inch touchscreen beeldscherm en een resolutie van 1280 x 800 pixels, worden je beelden haarscherp weergegeven. Geen gedoe meer met geheugenkaarten, want je kunt onbeperkt foto's en 5GB aan video's uploaden naar de gratis cloud. Met de handige app kun je niet alleen je eigen foto's en video's naar de fotolijst sturen, maar ook je vrienden kunnen dit doen. Je kunt verschillende afspeellijsten maken, bijvoorbeeld voor vakantiefoto's en gezinsfoto's, zodat je altijd de juiste beelden kunt tonen op het juiste moment. Dankzij de SmartFace Framing technologie wordt elke persoon in de foto automatisch dichter bij het midden geplaatst, waardoor het onderwerp alle aandacht krijgt. Daarnaast is de Nixplay Digitale Fotolijst ook nog eens energiebesparend. Dankzij een ingebouwde sensor gaat de fotolijst automatisch aan wanneer je de kamer binnenkomt en uit wanneer je de kamer verlaat. Zo staat de fotolijst alleen aan wanneer dat nodig is en bespaar je energie. Met zijn strakke zwarte matte design past deze fotolijst perfect in elk interieur. Breng je herinneringen tot leven met de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat!

Pluspunten
  • Via de app sturen jij en je vrienden foto's en video's naar de fotolijst met een touchscreen van 10.1 inch. De SmartFace Framing technologie zorgt ervoor dat personen altijd in het midden van de foto staan, zodat je altijd goed in beeld bent. Dankzij een sensor gaat de fotolijst aan zodra je de kamer binnenkomt en uit wanneer je de ruimte verlaat.

Minpunten
  • Je laadt geen foto's en video's op naar een geheugenkaart of het interne geheugen, alleen naar de Nixplay cloud.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat. 

De review over Nixplay Digitale Fotolijst 10.1 Inch Zwart Mat is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals