Search
Close this search box.
  1. Nilfisk VP930 Rood

Nilfisk VP930 Rood Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nilfisk 107415574. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nilfisk VP930 Rood.

Specificaties Nilfisk VP930 Rood

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

107415574

Omschrijving van de Nilfisk VP930 Rood

Met de Nilfisk VP930 Rood wordt het stofzuigen van grote oppervlakken een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met het verwisselen van stofzakken, want deze krachtige stofzuiger heeft een opslagcapaciteit van maar liefst 15 liter. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor intensief schoonmaakwerk in hotels, scholen, kantoren en ziekenhuizen. Zelfs in ons eigen magazijn maken we gebruik van deze geweldige stofzuiger! Wat deze stofzuiger extra bijzonder maakt, is dat hij extreem stil is, terwijl de zuigprestaties uitstekend zijn. De Nilfisk GD930 is een echte krachtpatser die moeiteloos al het vuil opzuigt. Dit wordt mogelijk gemaakt door het slimme ontwerp, dat de luchtstroom optimaliseert en energieverlies tot een minimum beperkt. Zo kunt u efficiënt en snel te werk gaan, zonder dat u wordt gestoord door lawaai. Daarnaast is de Nilfisk VP930 Rood ook nog eens erg robuust en duurzaam. Hij is speciaal ontworpen voor intensief gebruik en kan tegen een stootje. Met deze stofzuiger haalt u dus niet alleen een krachtige, maar ook een betrouwbare partner in huis. Maak uw schoonmaakwerk gemakkelijker en efficiënter met de Nilfisk VP930 Rood!

Pluspunten
  • De stofopvangbak van 10 liter maakt de stofzuiger uiterst geschikt voor grote schoonmaakklussen. De combiborstel is geschikt voor het stofzuigen van zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Dankzij het lange snoer van 10 meter heb je een bereik van 12 meter, waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te veranderen.

Minpunten
  • Je krijgt geen parket- en turboborstel bij deze stofzuiger, waardoor hij niet geschikt is voor het stofzuigen van harde, kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen. Deze stofzuiger weegt 7 kilo, waardoor hij vrij zwaar is en je hem minder gemakkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nilfisk VP930 Rood

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nilfisk VP930 Rood tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nilfisk VP930 Rood. 

De review over Nilfisk VP930 Rood is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals