Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket

Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nilfisk 128390127. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket.

Specificaties Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128390127

Omschrijving van de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket

Met de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket hoef je nooit meer van stopcontact te wisselen dankzij zijn 8 meter lange snoer. Deze stofzuiger wordt geleverd met handige accessoires, zoals een kierenzuigmond en meubelzuigmond, die perfect zijn voor het schoonmaken van je bank of het interieur van je auto. De kierenzuigmond kan gemakkelijk in smalle kieren en spleten komen, terwijl het HEPA 13-filter ervoor zorgt dat zelfs mensen met een stofallergie deze stofzuiger kunnen gebruiken. Naast de combizuigmond, die geschikt is voor alle vloertypen, ontvang je ook een speciale parketborstel. Deze borstel is ontworpen om te gebruiken op harde en houten vloeren. Met de lange borstelharen aan de onderkant van de borstel hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je laminaat of tegelvloer. De Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket is de ideale stofzuiger voor mensen die op zoek zijn naar gemak en efficiëntie bij het schoonmaken van hun huis.

Pluspunten
  • De bijgeleverde parketborstel beschermt uw harde vloer tegen krassen. De stofzuiger is zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het HEPA 13-filter. U kunt de zachte afstofborstel gebruiken voor kwetsbare meubels, zoals glazen salontafels of een tv.

Minpunten
  • Bevat geen turboborstel, daarom is het minder gemakkelijk om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket. 

De review over Nilfisk Select MBCO13P08A1 Parket is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals