Search
Close this search box.
  1. Nilfisk Select Allergy

Nilfisk Select Allergy Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nilfisk 128390149. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nilfisk Select Allergy.

Specificaties Nilfisk Select Allergy

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128390149

Omschrijving van de Nilfisk Select Allergy

De Nilfisk Select Allergy stofzuiger met zak is de perfecte keuze voor mensen met een stofallergie. Dankzij de geavanceerde HEPA 14-filter worden maar liefst 99,995% van alle stofdeeltjes uit de lucht gefilterd, waardoor de uitblaaslucht aanzienlijk schoner is. Dit zorgt voor een gezondere en allergievrije omgeving in huis. Naast de uitstekende filtratie, is deze stofzuiger ook zeer veelzijdig. Met de meegeleverde combi- en parketborstel is de stofzuiger geschikt voor zowel laagpolig tapijt als kwetsbare vloeren. De combiborstel is zelfs schakelbaar, waardoor voorkomen wordt dat deze vacuüm trekt. Op het handige display kun je de zuigkracht regelen en probleemmeldingen bekijken, zodat je altijd op de hoogte bent en precies weet wanneer bijvoorbeeld het filter moet worden schoongemaakt. De Nilfisk Select Allergy wordt geleverd met verschillende kleine accessoires, zodat je moeiteloos alle hoeken en kieren kunt bereiken. Daarnaast ontvang je ook twee ruime stofzuigerzakken van 3,2 liter, zodat je langdurig kunt genieten van een schoon en fris huis. Kies voor de Nilfisk Select Allergy stofzuiger en ervaar de perfecte combinatie van krachtige prestaties en allergievriendelijkheid.

Pluspunten
  • Dankzij de HEPA 14-filter is deze stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. De hoofdborstels zorgen ervoor dat de stofzuiger geschikt is voor zowel laagpolig tapijt als alle soorten harde vloeren. Op het display kun je relevante informatie aflezen, zoals wanneer het tijd is om het filter of de stofzuigerzak te vervangen.

Minpunten
  • Er bestaat geen mogelijkheid om de kleine accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nilfisk Select Allergy

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nilfisk Select Allergy tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nilfisk Select Allergy. 

De review over Nilfisk Select Allergy is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals