Nilfisk GM80C Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nilfisk 107418491. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nilfisk GM80C.

Specificaties Nilfisk GM80C

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

107418491

Omschrijving van de Nilfisk GM80C

De Nilfisk GM80C is een veelzijdige stofzuiger die perfect is voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Met de handige combiborstel kun je eenvoudig overschakelen naar een andere vloertype tijdens het stofzuigen. Met een indrukwekkende inhoud van 6 liter hoef je je geen zorgen te maken over het vaak vervangen van de stofzak. Bovendien is de uitblaaslucht schoon genoeg voor mensen met een stofallergie, dankzij het speciale microfilter. De Nilfisk GM80C is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Ondanks zijn grote formaat weegt hij slechts 5 kilo, waardoor je hem zonder al te veel moeite de trap op en af kunt tillen. Bij de stofzuiger ontvang je ook een zachte afstofborstel en een flexibele kierenzuigmond. Hiermee kun je niet alleen je vloeren schoonmaken, maar ook je meubilair zoals een stoffige wandplank of glazen salontafel. Met de Nilfisk GM80C hoef je je geen zorgen te maken over stof en allergenen in je huis. Deze krachtige stofzuiger maakt het schoonmaken van je vloeren en meubels een eenvoudige en efficiënte taak.

Pluspunten
  • De combiborstel is geschikt om zowel harde vloeren als laagpolig tapijt te stofzuigen. Dankzij het 10 meter lange snoer heb je een bereik van 12 meter, dus hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. De zachte afstofborstel is handig voor delicate meubels, zoals glazen salontafels of een televisie.

Minpunten
  • Bevat geen turboborstel, dus het schoonmaken van dierenharen of grove tapijten is minder gemakkelijk. Deze stofzuiger produceert een geluidsniveau van 79 decibel, wat erg luid is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nilfisk GM80C

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nilfisk GM80C tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nilfisk GM80C. 

De review over Nilfisk GM80C is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals