Search
Close this search box.
  1. Nilfisk Elite BMSU14P10A1

Nilfisk Elite BMSU14P10A1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nilfisk 128350551. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nilfisk Elite BMSU14P10A1.

Specificaties Nilfisk Elite BMSU14P10A1

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128350551

Omschrijving van de Nilfisk Elite BMSU14P10A1

De Nilfisk Elite BMSU14P10A1 is een veelzijdige stofzuiger die geschikt is voor verschillende vloertypen. Met de combiborstel kun je gemakkelijk zowel harde vloeren als laagpolig tapijt schoonmaken. Daarnaast wordt er ook een parketborstel meegeleverd, speciaal ontworpen voor houten en andere kwetsbare vloeren. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is het HEPA 14-filter. Dit filter zorgt ervoor dat de stofzuiger ook geschikt is voor mensen met allergieën. Het filter verwijdert namelijk tot maar liefst 99,995% van alle stofdeeltjes uit de lucht. Zo kun je genieten van een schone en allergievrije omgeving. Met een opvangcapaciteit van 3,6 liter is de stofzak van deze stofzuiger lekker ruim. Dit maakt de Nilfisk Elite BMSU14P10A1 ideaal voor grotere huishoudens. En als de stofzuigerzak aan vervanging toe is, hoef je je geen zorgen te maken. Het display van de stofzuiger geeft namelijk duidelijk aan wanneer het tijd is om de stofzak te vervangen. Daarnaast vind je op het display ook informatie over het filter en de zuigkracht. Met een snoerlengte van 10 meter en een actieradius van 13 meter hoef je tijdens het stofzuigen niet vaak van stopcontact te wisselen. Dit zorgt voor een efficiënte en ononderbroken schoonmaakervaring. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij de.

Pluspunten
  • Je kunt deze stofzuiger gemakkelijk bedienen met behulp van het handvat en informatie aflezen van het duidelijke display. De stofzuiger is zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het HEPA 14-filter. Met een snoer van 10 meter heb je een bereik van 13 meter, waardoor je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen.

Minpunten
  • Je krijgt geen turboborstel bij deze stofzuiger, wat het minder geschikt maakt voor dierenharen en grof tapijt. Deze stofzuiger weegt meer dan 7 kilo, waardoor je hem minder makkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nilfisk Elite BMSU14P10A1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nilfisk Elite BMSU14P10A1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nilfisk Elite BMSU14P10A1. 

De review over Nilfisk Elite BMSU14P10A1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals