Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Nilfisk Easy 20V

Nilfisk Easy 20V Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nilfisk 128.390.005. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nilfisk Easy 20V.

Specificaties Nilfisk Easy 20V

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128.390.005

Omschrijving van de Nilfisk Easy 20V

De Nilfisk Easy 20V is een handige en gebruiksvriendelijke steelstofzuiger die perfect is voor het snel schoonmaken van kruimels op de vloer in de woonkamer. Met een indrukwekkende accuduur van 50 minuten op de laagste stand biedt deze steelstofzuiger een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Terwijl je bezig bent met het opruimen van kruimels rond de keukentafel, kun je ook direct de hal en de woonkamer meenemen. De verlichting aan de voorkant van de zuigmond zorgt ervoor dat je duidelijk kunt zien waar het stof zich bevindt, vooral op donkere plekken zoals onder de bank. En als je ook de kruimels van gisteravond van de bank wilt verwijderen, kun je eenvoudig de kruimelzuiger losklikken van de steel terwijl je aan het stofzuigen bent. Met de Nilfisk Easy 20V wordt stofzuigen een moeiteloze taak. Dankzij de krachtige zuigkracht en het gebruiksgemak kun je snel en efficiënt schoonmaken zonder enige moeite. De steelstofzuiger is lichtgewicht en wendbaar, waardoor je gemakkelijk door het hele huis kunt manoeuvreren. Met de lange accuduur hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij leeg raakt tijdens het stofzuigen. Bovendien wordt het schoonmaken nog gemakkelijker gemaakt door de verlichting op de voorkant van de zuigmond, waardoor je zelf.

Pluspunten
  • In de laagste zuigstand stofzuig je het huis 50 minuten lang. Dankzij de verlichting op de zuigmond zie je beter waar het vuil zich bevindt. Dankzij de kruimelzuiger die je loskoppelt van de steel, is het zeer veelzijdig in gebruik.

Minpunten
  • Je hangt deze stofzuiger niet op aan een wandlader, maar je parkeert hem in de parkeerstand. Je krijgt geen accessoires voor kleine stofzuigklusjes, zoals een kierenzuigmond of mini-turboborstel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nilfisk Easy 20V

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nilfisk Easy 20V tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nilfisk Easy 20V. 

De review over Nilfisk Easy 20V is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals