Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nilfisk 128350620. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket.

Specificaties Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128350620

Omschrijving van de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket

De Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket sledestofzuiger is perfect voor huishoudens met veel harde vloeren. Deze stofzuiger is uitgerust met een combiborstel, waardoor hij ook geschikt is voor tapijt. Maar het beste van alles is de parketborstel, waarmee je harde vloeren kunt stofzuigen zonder je zorgen te maken over krassen. Met een indrukwekkende opvangcapaciteit van 4,3 liter is deze stofzuiger uitermate geschikt voor grote huishoudens. Maar dat is nog niet alles! Bij deze stofzuiger ontvang je ook een set kleine accessoires, waardoor hij voor allerlei situaties gebruikt kan worden. De meubelzuigmond is perfect voor het schoonmaken van meubels, terwijl de kierenzuigmond je in staat stelt om zelfs de moeilijkst bereikbare plekken schoon te maken. En als je wat zachte afstofwerkzaamheden wilt doen, kun je de zachte afstofborstel gebruiken. En het beste van alles? Als je klaar bent met stofzuigen, kun je de stofzuiger eenvoudig opbergen in de parkeerstand. Zo staat hij altijd netjes op zijn plek en neemt hij niet te veel ruimte in beslag. Met de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket sledestofzuiger wordt stofzuigen een eitje en houd je je harde vloeren moeiteloos schoon.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel kwetsbare als niet-kwetsbare harde vloeren én laagpolig tapijt met de combi- en parketborstel. Dankzij de ruime opvangcapaciteit van 4,3 liter is deze stofzuiger erg geschikt voor grote huishoudens. Met de blaasfunctie verwijder je stof van achter de radiatoren in huis, waarna je het gemakkelijk opzuigt. Je zuigt zowel kwetsbare als niet-kwetsbare harde vloeren én laagpolig tapijt op met de combi- en parketborstel. Deze stofzuiger is erg geschikt voor grote huishoudens dankzij zijn ruime opvangcapaciteit van 4,3 liter. Met de blaasfunctie kun je stof van achter de radiatoren in huis verwijderen, waarna je het makkelijk op kunt zuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 6,5 kilogram en is daardoor vrij zwaar, wat het op- en aftillen van de trap minder gemakkelijk maakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket. 

De review over Nilfisk Bravo SR10P07A1 parket is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals