Netatmo Welcome Camera Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Netatmo NA-74-010. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Netatmo Welcome Camera.

Specificaties Netatmo Welcome Camera

Merk

Netatmo

Fabrikantcode

NA-74-010

Omschrijving van de Netatmo Welcome Camera

Met de Netatmo Welcome Camera hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er in je huis is. Deze slimme camera maakt gebruik van geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie, waardoor hij je direct de namen van de mensen kan sturen die langslopen. Het beste van alles is dat wanneer de camera een gezicht niet herkent, hij je onmiddellijk op de hoogte stelt dat er onbekende personen in je huis zijn. Met de handige gratis app voor je smartphone kun je op elk moment en vanaf elke locatie live meekijken en luisteren naar wat er in je huis gebeurt. Of je nu op vakantie bent of gewoon even niet thuis, je hebt altijd volledige controle over je woning. Maar dat is nog niet alles! Met de Netatmo Welcome Camera kun je ook eenvoudig de privacyinstellingen van individuele personen aanpassen. Stel bijvoorbeeld in dat je geen meldingen wilt ontvangen wanneer je partner thuiskomt, maar wel wanneer je kinderen veilig terugkomen van school. Dankzij de Netatmo Welcome Camera ben je altijd op de hoogte van wat er in je huis gebeurt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je privacy. Het is de perfecte aanvulling op je slimme woning en biedt gemoedsrust en gemoedsrust, waar je ook bent.

Pluspunten
 • Dankzij de bijgeleverde SD-kaart sla je beelden direct op. De Netatmo Welcome heeft gezichtsherkenning en stuurt je via de app de namen van de mensen die thuiskomen. Vanwege de Full HD-resolutie geeft de camera het beeld scherper weer dan een camera met een HD Ready-resolutie.

Minpunten
 • 1

  .

  De camera kan niet op afstand worden gedraaid en gekanteld. 2

  .

  Je hebt een goede wifi-signaalsterkte nodig op de locatie waar je de camera installeert

  .

  Met behulp van een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de nabijheid van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Netatmo Welcome Camera

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Netatmo Welcome Camera tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Netatmo Welcome Camera. 

De review over Netatmo Welcome Camera is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals