Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Nuki NU016. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge.

Specificaties Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Merk

Nuki

Fabrikantcode

NU016

Omschrijving van de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Met de Netatmo Smart Video Doorbell en het Nuki Smart Lock 3.0 plus de Nuki Bridge heb je de perfecte combinatie om bezoekers op afstand te begroeten en de deur te openen, zelfs als je niet thuis bent. Dankzij de Netatmo app op je smartphone kun je de camerabeelden bekijken en direct communiceren met de bezoekers. En met het Nuki Smart Lock kun je de deur gemakkelijk op afstand openen. Wat dit product echt uniek maakt, is dat zowel de deurbel als het deurslot compatibel zijn met Apple HomeKit. Dit betekent dat je met slechts een spraakcommando aan Siri kunt vragen om de camerabeelden van de deurbel te tonen of de deur te openen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je huis te beveiligen en controle te houden, zelfs als je niet fysiek aanwezig bent. De installatie van het Nuki Smart Lock is ook een fluitje van een cent. Je kunt het eenvoudig op je bestaande cilinder plaatsen, waardoor je geen ingrijpende veranderingen aan je deur hoeft aan te brengen. Bovendien maakt het deurslot gebruik van geofencing-technologie, waardoor het automatisch detecteert wanneer je in de buurt bent en de deur automatisch opent. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook gemoedsrust, wetende dat je deur altijd veilig vergrendeld zal zijn wanneer je weggaat en automatisch ontgrendeld wordt wanneer je thuiskomt.

Pluspunten
  • Sluit de bel aan op de bestaande bedrading van jouw deurbel. De deurbel is voorzien van een geheugenkaart om beelden direct op te slaan. Dankzij de meegeleverde Nuki Smart Lock kun je de deur op afstand openen.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig; met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge. 

De review over Netatmo Smart Video Doorbell + Nuki Smart Lock 3.0 + Nuki Bridge is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals